Thajský salát z divoké rýže a Aljašského lososa
4 porce
Ingredience
2 ks Aljašský losos King Oscar
150 g divoké rýže
100 g olivového oleje
150 g červené a zelené papriky
100 g pórku
100 g krevetek
Curry koření VITANA
citrón
citrónová šťáva
2 stroužky česneku
1 ks hlávkového salátu
chilli koření
mořská sůl
Recept
Uvařenou divokou rýži promícháme s olivovým olejem, přidáme na nudličky nakrájenou zelenou a červenou papriku, pórek, curry koření, jemně nakrájený česnek a dužinu z citrónu nakrájenou na jemné plátky. Přidáme krevetky, které předem marinujeme v chilli koření a citrónové šťávě. Dochutíme mořskou solí, chilli kořením, popř. citrónovou šťávou.
Podáváme ve skleněných miskách, vyložených listy hlávkového salátu.